середа, 26 лютого 2020 р.

Районний конкурс шкільних агітбригад «Молодь обирає здоров’я»

               Районний конкурс шкільних агітбригад «Молодь обирає здоровя»
       
       Здоровий спосіб життя – спосіб життєдіяльності людини, метою якого є формування, збереження і зміцнення здоров’я на довгі роки.
      Здоров’я – необхідна умова успішного розвитку кожної людини, її навчання, праці, добробуту, створення сім»ї і виховання дітей. Від ставлення людини до здоровя багато в чому залежить його збереження і зміцнення. Навчити дітей берегти і зміцнювати своє здоров’я – одне з найважливіших завдань сучасної освіти.
      На базі Пятихатської ЗШ №1  26 лютого відбувся районний конкурс  «Молодь обирає здоровя».                                                    










                                                                                                 
 На конкурс команди представляли плакати та по три фотографії, які оригінально відображали тематику здоровя та пропагували здоровий спосіб життя. Для участі  у конкурсі команди готували літературно-музичну, художньо-спортивну міні-композицію, яка відображала здоровий спосіб життя молоді. Під час конкурсу була проведена вікторина «Що я знаю про здоровий спосіб життя?».
       Тематика виступів була спрямована на популяризацію, пропаганду та розяснення серед молоді переваг здорового способу життя, формування безпечної поведінки, збереження власного здоровя . Демонструвалися власні досягнення молоді у формуванні здорового способу життя, а проблеми відображалися в образній, гумористичній, трагічній, художньо-спортивних формах.
      В номінації «плакати» І місце  здобула Мирнівська ЗШ ; ІІ місце  - Чумаківська ЗШ  ;
ІІІ місце – Миколаївський НВК.
      В номінації «фотографії» І місце посіла Культурянська ЗШ  ;  ІІ місце – Лозуватська ЗШ; ІІІ місце – Зорянська ЗШ та Миколаївський НВК
     В номінації «звіт» І місце  у Чумаківської ЗШ; ІІ місце – Комісарівська ЗШ,
ІІІ місце – Культурянська ЗШ.                
    В номінації «літературно-музична спортивна композиція» І місце посіла команда Чумаківської ЗШ  ; ІІ місце отримала Вишнівська ЗЗСО ; ІІІ місце – Жовтоолександрівський ЗЗСО.
    В загальному заліку І місце здобула команда Чумаківської ЗШ. ; ІІ місце виборола Культурянська ЗШ І-ІІ ст; ІІІ місце  у Мирнівської ЗШ.
               Все-таки наша молодь обирає здоров’я!.


                                        Заст. директора з НВР Кришень О.Ф.

Немає коментарів:

Дописати коментар